"Olivita" gourmet és kozmetikum webáruház

Főoldal > Vitaminok és táplálékkiegészítők

Antiox Ultra 13 - az antioxidáns koktél

Cikkszám:
CK-715

Ár: 6 800 Ft

Szuper fejlett formula, amely 13 antioxidáns összetevőit egyesíti, hatékony segítséget nyújtva a rettegett szabad gyökök elleni küzdelemben és a sejtek öregedésének megakadályozásában.

Az ANTIOX ULTRA 13 egy szuper fejlett formula, amely 13 antioxidáns összetevőt egyesít, hatékony segítséget nyújt a rettegett szabad gyökök elleni küzdelemben és a sejtek öregedésének megakadályozása érdekében. A tudományos kutatások előrehaladtával egyre világosabbá válik, hogy kapcsolat van a binomiális egészség és a táplálkozás között. A közelmúltig a főbb vizsgálatok csak a tápanyagok, azaz a szénhidrátok, zsírok, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok hatására összpontosultak. Az élelmiszerek emellett nemcsak tápanyagokból, hanem más, a manapság vizsgált, „tápanyag nélküli” heterogén csoportba tartozó egyéb összetevőkből is áll, mint például sok fitokémiai összetevők, amelyek antioxidáns hatásúak.  (A kártékony hatású oxidáció során a szabad gyökök kémiai reakcióba léphetnek a sejtek más alkotóelemeivel, megváltoztatva azok stabilitását és működését.)

Kiemelkedő hatóanyagai:

Glutation, amelyet „mester antioxidánsnak” tekintünk, erőteljes oxidáció ellenes tulajdonságú.

Resveratrol, számtalan kiemelkedő előnyös tulajdonsággal: Elősegíti a bőr egészségének védelmét, az öregedésgátlást, a kardiovaszkuláris problémák elleni küzdelmet, a természetes karcsúsító.

Áfonya kivonat: Rendkívül erős antioxidáns tulajdonságai mellett elősegíti és enyhíti a húgyúti problémákat, az emésztőrendszeri rendellenességeket, a gyomorfekélyeket, valamint az E-vitamin természetes forrása.

Asztaxantin : Kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságai mellett erősíti az immunrendszert.Gránátalma kivonat : Kiváló öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, elősegíti a vércukorszint szabályozását, hozzájárul a szív-érrendszer egészségének megőrzéséhez, segít rugalmasabb és egészséges bőr megőrzésében.

Hialuronsav : Segíti az ízületek és a csontszövet regenerálódását, növeli a csontok és szövetek erősségét és rugalmasságát, biztosítja a bőr térfogatát és hidratálását.

N-acetil-cisztein (NAC): Antioxidáns, amely segít ellensúlyozni és megelőzni a tüdőproblémákat.

Csomagolás: 60 kapszula

További termékek a www.beverlynutrition.hu oldalon

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink