"Olivita" gourmet és kozmetikum webáruház

Főoldal > Kozmetikum

Detox szén maszk kovafölddel

Cikkszám:
CK-721

Ár: 3 900 Ft

A La Chinata Természetes Kiadás tisztító agyag arcpakolás a tökéletes megoldás arra, hogy eltüntessük a bőrünk mélyén felgyülemlett szennyeződéseket. Összetevői hatásos kombinációját a koncentrált agyagok, az organikus extra szűz olívaolaj és quillaja alkotják. A quillaja növényből nyert természetes kivonat faggyúszabályozó és tisztitó hatású.

Az eredmény hidratált, élettel teli bőr, fénylő foltok és bőrhibák nélkül, kiegyensúlyozott faggyútartalommal, mely így hidratált, tiszta és matt hatású lesz.

Egy nagyon különleges arcpakolásról van szó, mivel eltünteti a szennyeződést a pórusok mélyéről. Bambusz szénből és különböző agyagok kombinációjából álló összetevőinek köszönhetően mélyebben hat, mint a legtöbb arcpakolás.
A bambusz szén nedvszívó és méregtelenítő tulajdonságú, a Coswhite fehéragyag, egy francia eredetű organikus agyag, amely szabályozza a zsírfelesleget, segíti a méregtelenítést és a tisztítást, a Kaolin agyag gyulladáscsökkentő, bőrradírozó és puhító tulajdonságú.

Emellett fontos kiemelni Quillaja tartalmát, ami faggyúszabályozó és tisztító hatású, valamint rizs tartalmát, mely aktív összetevőként segíti a matt hatás elérését, eltűnteti a bőr zsírosságát, puhán és hidratáltan hagyva azt.

Extra szűz olívaolaj tartalmának köszönhetően mélyen hidratál, helyrehozza a bőr védekező képességét, mellette pedig antioxidánsként és öregedésgátlóként is szolgál.

A hosszan tartó és látványos hatás elérése érdekében hetente 2-3 alkalommal ajánlott használni tiszta és száraz bőrön. Vigyen fel egy vékony réteget az arcára, majd finom masszázzsal oszlassa el, elkerülve a szem és az ajkak környékét. 10 – 15 percig hagyja hatni, majd bő, langyos vízzel alaposan öblítse le.


Tartalom: 50 ml

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink