"Olivita" gourmet és kozmetikum webáruház

Főoldal > Vitaminok és táplálékkiegészítők

Multi Vitamin Vegan Vitality - egy csodálatos zöld formula rengeteg összetevővel!

Cikkszám:
CK-701

Ár: 9 850 Ft

Szuper Zöld Formula, amely nem csak vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Probitikumok, emésztőenzimek, gyógynövények és még számtalan más hatóanyag szerepel az összetevők között.

A Multivitamin Vegan (Szuper Zöld Formula) egy egyedülálló termék, amely a vitaminok és ásványi anyagok kiemelkedő hatékonyságú, kiegyensúlyozott keveréke. Szinergikus módon tartalmazza azt a rengeteg összetevőt, amelytől igazán különleges ez a termék. A probiotikumok és emésztőenzimek mellett klorofilban gazdag zöldségeket, fűszereket, gyógynövényeket, gyümölcs kivonatokat tartalmaz, amelyek fogyasztása bármely diétában elengedhetetlen, ha minden tápanyagot biztosítani szeretnénk szervezetünk számára.

Azok a probiotikumok, amelyeket a MultiVitamin Vegan termékünk tartalmaz a Megaflora-tól származnak, amelyek bizonyítottan a legnagyobb hatékonysággal és stabilitással rendelkeznek, jobbak, mint más gyártó pro- és prebiotikum keverékei. A bélrendszerben való túlélés, az aktivitásuk minősége kiemelkedő.

A különféle gyógy- és gyümölcskivonatok leírhatatlan energiát biztosítanak, segítik az anyagcserét (és a zsírok feletti kontrollt), valamint jótékony hatással vannak a vércukorszintre.

További termékek a www.beverlynutrition.hu oldalon

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink