"Olivita" gourmet és kozmetikum webáruház

Főoldal > Vitaminok és táplálékkiegészítők

Omega 369 - természetes, több összetevőből álló Omega-6 forrás

Cikkszám:
CK-703

Ár: 4 750 Ft

Az Omega 369 egy speciális, halolaj, len- és borágó olajok keveréke, amely ideális Omega-6 zsírsav-forrást biztosít a szervezet számára

Az OMEGA 369 fogyasztása a szervezetet többszörösen telítetlen zsírokkal látja el, amelyek az egészség szempontjából nélkülözhetetlenek. Támogatja a szív, az agy normál működésének fenntartását és a normális látás megőrzését. Javítja a modern étrendben tapasztalható egyensúlyhiányokat, amelyek egészségügyi problémákhoz vezetnek, és hatékonyan szabályozza a sportolók étrendjét. Az omega-3-zsírsavakban gazdag OMEGA 369 (EPA és DHA) segíthet csökkenteni a krónikus betegségek kialakulását, mint például a szívbetegség, a stroke. Csökkenti a rák kialakulásának kockázatát, és szintén csökkenti az LDL vagy a „rossz” koleszterin szintet.

Az OMEGA 369 omega-6 zsírsavajai, amelyek többszörösen telítetlen zsírok,  nélkülözhetetlenek, mivel az emberi test nem képes ezeket előállítani. Az omega-3 és az omega-6 kiegyensúlyozott aránya az étrendben kiemelkedően fontos egészségünk támogatása érdekében.

Az OMEGA 369  lenolajat (linolénsavat) tartalmaz. Bizonyítékok vannak arra, hogy az omega-9, amely egy egyszeresen telítetlen zsírsav, segíthet csökkenteni a szív- és érrendszeri betegségek és a stroke kockázatát, növeli a HDL („jó”) koleszterin szintet és csökkentheti az LDL („rossz”) koleszterin szintjét a szervezetben. Elősegíti az artériák falán felhalmozódott lepedék eltávolítását, ami akár a szívroham kialakulásához is hozzájárulhat, támogatva ezáltal a szív normál működését.

Csomagolás: 100 lágyzselatin kapszula

További termékek a www.beverlynutrition.hu oldalon

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink