"Olivita" gourmet és kozmetikum webáruház

Főoldal > Kozmetikum

Royal Méh Balzsam

Cikkszám:
CK-779

Ár: 6 990 Ft

Sikerült kifejleszteni egy olyan különleges méh balzsamot, ami a méhek természet adta erejével - propolisszal és méhméreggel - biztosít teljes körű ápolást a végtagoknak, ízületeknek és emellett testápolóként is ajánlott. 250 ml

Jól ismerve a méhészeti termékek áldásos hatásait, a méhpempő belső regeneráló tulajdonságának kiegészítésére megalkottuk a Royal Méh Balzsamot, amely külsőleg segít az ízületek ápolásában.

A Royal Méh balzsam egyedülálló módon méhmérget és propoliszt tartalmaz a méhviasz és méz mellett. A méhméreg külsőleg alkalmazva és feloldott állapotban képes ápolni az ízületeket és végtagokat, felpezsdítheti a bőr vérkeringését. Ősidők óta használatos reumára, köszvényre, egyéb mozgásszervi problémák és ízületi gyulladások kezelésére. A méh balzsam másik értékes alkotóeleme pedig a propolisz, ami az egyik legerősebb természetes antibiotikum és gyulladáscsökkentő. A balzsam könnyen beszívódik, testápolóként az egész testfelületen alkalmazhatjuk!

Miért egyedi a Royal Méh Balzsam?

- A méhméreg egyedülálló méhészeti termék, amit évezredeken át használtak elődeink. Főként az ízületek ápolásában jelenthet segítséget. Ez az egyetlen méhészeti termék, amelyet csak külsőleg lehet alkalmazni.

- A propoliszt a hagyományos népi gyógyászatban szintén ízületek ápolására, gyulladáscsökkentésre, fájdalomcsillapításra és regenerálásra alkalmazták.

- A méhviasz védelmet nyújthat a bőrnek, mivel finom réteget képez a testfelületen. Ezért alkalmas lehet száraz, irritált bőr ápolására is.

- A méz igazi kincsestár, mely különleges tápanyagokat tartalmaz a szervezet számára.

- Ezen kívül a balzsam tartalmaz kiváló minőségű gyógynövényeket is, amelyek támogatják a méhészeti termékek ápoló és regeneráló hatását: fűzfakéreg, rozmaring, kamilla virág, csalán, borsmenta, csipkebogyó, gyömbér, grapefruit olaj, tömjén

Ezzel az egyedülálló hatóanyag-kombinációval  már korábban is  jelentős sikereket értek el mozgásszervi, ízületi problémák kezelésében, és általános fájdalomcsökkentésben.

Használata: Naponta legalább kétszer masszírozza be a megtisztított bőrfelületbe! Akár az egész test ápolására is kiválóan alkalmas!

Ügyeljen arra, hogy szembe és nyílt sebbe ne kerüljön!

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink