"Olivita" gourmet és kozmetikum webáruház

Főoldal > Vitaminok és táplálékkiegészítők

Ultra Krill Pro1000 - a szív- és érrendszer támogatója

Cikkszám:
CK-705

Ár: 7 900 Ft

A Beverly Nutrition egyik kiemelkedő terméke az ULTRA KRILL PRO 1000. Tartalma gélkapszulákba zárt antarktiszi krillolaj (Superba), ami kiemelkedően gazdag az antioxidáns hatású Astaxanthinban.

A Krillek kicsi rákfélék, hasonlóak a garnélarákhoz, az Antarktisz óceánjaiban élnek. Halászatuk környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve, fenntartható módon történik. A szervezet számára hihetetlen mértékben jótékony hatásai sokkal jelentősebbek, mint a halolajnak. Nem csak egészséges zsírsavakat, hanem antioxidánsokat is tartalmaz, mint például az Astaxanthin, amelynek köszönhetően jóval hatékonyabb a hagyományos Omega 3-nál. Három különféle típusú foszfolipidet tartalmaz, amelyek elősegítik a tápanyagok még jobb asszimilációját.

Jótékony hatást gyakorol a szív- és érrendszerre, mert a szabad gyököket teljesen egyedülálló módon képes semlegesíteni. A krill-olaj nemcsak a szervezet számára hasznos Omega 3, hanem az Omega 6 és az Omega 9 zsírsavakat is tartalmazza, amelyeket a szervezet nem képes előállítani és bevitelük a táplálkozással vagy étrend-kiegészítők útján lehetséges.

Csomagolás: 60 zselatin gélkapszula

További termékek a www.beverlynutrition.hu oldalon

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink