"Olivita" gourmet és kozmetikum webáruház

Főoldal > Vitaminok és táplálékkiegészítők

Ultra Omega3 - 35/25 - a tökéletesen tiszta, toxinmentes halolaj!

Cikkszám:
CK-707

Ár: 4 700 Ft

Az ULTRA OMEGA 3 35/25 halolaj alapú termék, magas koncentrációban EPA-t (350 mg), DHA-t (250 mg) és E-vitamint tartalmaz.

Az ULTRA OMEGA 35/25-t molekuláris desztillációval állítják elő. Ez azt jelenti, hogy ennek a fejlett technológiának az alkalmazása a halolajokban található összes mérgező anyagot képes kiszűrni. Ezzel a módszerrel egy rendkívül tiszta, tökéletesen toxinmentes halolaj nyerhető, amely lehetővé teszi az ember számára a biztonságos fogyasztást.

A molekuláris desztilláció a mai napig az egyetlen módszer, amely képes eltávolítani a nehézfémeket, dioxinokat és más mérgező anyagokat. A molekuláris desztilláció nélküli halolaj minden olyan káros származékot tartalmazhat, amelyet az állat lenyel, beleértve mindenféle toxint, szennyező anyagot és szerves higanyvegyületeket, az egyéb lehetséges káros anyagok mellett. 

A halolaj ezen új formulája élvonalbeli terméket kínál, amely bevitelével ellátja a szervezetet az omega 3 esszenciális zsírsavval, élve annak összes jótékony tulajdonságaival, ugyanakkor kiküszöböli a telített zsírokat és a mérgező hulladékokat. (Az omega 3 zsírsavak az esszenciális zsírsavak csoportjába tartoznak. Ez azt jelenti, hogy testünk nem képes önmagában előállítani őket, nekünk kell a megfelelő bevitelről gondoskodni. Szervezetünk számára azért is kiemelkedően fontos, mert hozzájárulhat a különféle betegségek megelőzéséhez.)

Csomagolás: 60 kapszula

További termékek a www.beverlynutrition.hu oldalon

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink