Újdonságok, illatgyertyák, Cudié bonbonok

Az Aurora Candle Company illatgyertyái minőségben felülmúlják a többi illatgyertyát a piacon.

Gyertyáink tisztán égnek az első meggyújtástól az utolsóig, 100% természetes szójaviaszból készülnek ellentétben a kőolajból készült paraffinnal szemben.

Ami igazán megkülönbözteti a gyertyáikat a többitől az az egész szobát betöltő, élethű, intenzív illat. Köszönhetően a szigorú gyertyaöntési módszernek a szójaviasz a lehető legtöbb illatot tudja magába zárni, amit majd otthonodban, munkahelyeden szabadjára engedhetsz.

Előnyök, amiket csak ezekkel a gyertyákkal élvezhetsz:

- 100% természetes szójaviaszból készül ellentétben a legtöbb (illat-)gyertyával, ami kőolajszármazék. A szójaviasz tisztán ég, kőolajból származó szennyezőanyagokat NEM juttat a levegőbe.

- Csodálatos, élethű illatokkal töltheted meg otthonod. Ezek az illatok sokkal erősebbek a legtöbb illatgyertyánál.

- 50%-kal tovább ég, mint a paraffin gyertyák. - A fa kanóc által egyedi élményben lehet részed, mintha egy ropogó kandalló közelében lennél.

- Környezettudatos szemlélet szerint megújuló alapanyagokat használunk fel, így nem terheljük a környezetet.

- 100% Vegán és állatkísérletektől mentes.

Cudié bonbonok:

A spanyol Cudié család 1940-ben kezdte el az édességek gyártását, ma már közel 80 év tapasztalatával készülnek a finomságok.

CATÀNIES®

A Catànies márkajelű édességek kidolgozása a Cudié család legjobban őrzött titka. Egyedülálló titkos családi recept alapján készül, amelynek eredménye a gyönyörű mediterrán marcona mandula és a fehér praliné által nyújtott extra élvezet.

A FEHÉR PRALINÉ

Egy családi titkos recept alapján készült bevonat, amelyet körülveszi a mandulát.

ALMOND MARCONA (Mandula)

Világszerte az egyik legmagasabb minőségi fajtának tekintik, kerek, teljes, édes és alacsony keserűség-arányú. A Cudié gondos pörkölés és karamellizálás révén javítja legjobb tulajdonságait.

Találatok rendezése

Kövessen minket Facebookon!

Partnereink